Mitratur Diyarbakır’da hizmete başladı

Diyarbakır’da 2016 yılında Gezi, organizasyon, kültür turları, yurt içi, yurt dışı turları ve araç kiralama yapan Mitratur seyahat acentesinin yeni yerinin açılışı yapıldı.

30’un üzerinde araç filosu, 100’ün üzerinde çalışanı ile 6 yıldır Diyarbakır başta olmak üzere Şanlıurfa, Siirt, Mardin, Batman’da hizmet veren Mitratur, artık yeni yerinde daha modern ortamda misafirlerini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Ninova AVM Karşısı Urfayolu üzerindeki yeni iş yeri açılışına düzenlenen bir tören ile gerçekleştirildi. İş yeri açılışına katılan davetliler iş yeri sahipleri Ahmet Aslan ve Murat Gezer’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Lisansını Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği, yüksek lisansını ise Mersin Üniversitesi ile tamamlayan Murat Gezer, açılışta yaptığı konuşmada, Diyarbakır’da profesyonel turist rehberi olarak ilk acenta sahibi ve bölgede de turizmde örnek olmanın gururunu yaşadığının altını çizerek. “Yaptıklarımız ve yapacaklarımızla halkımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz. Ve yolumuzda ilerlerken elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bölgede ve Dünya’da bir marka olabilmek için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Merkezi Diyarbakır olan Güneydoğu Anadolu’da şubeleri bulunan Mitratur firmamız halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Balkan ülkeleri olmak üzere, Sırbistan, Rusya’ya turlar düzenleyeceklerini ifade eden Gezer, “Şirketimizde tatil paketi, tur paketleri, uçak bileti, vize işlemleri ve araç kiralama ile ilgili tüm sorularınızı yanıtlamaya ve yardımcı olmaya hazırız. Mitratur olarak tüm halkımızı turlara ve şehrimizi tanıtmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

19 Ara 2021 - 17:03 - Ekonomi